ABV Környezetbiztonság-technika Kft. isoaqap
ABV Környezetbiztonság-technika Kft.
Kiegészítő eszközök pneumatikus sátrakhoz: fel - és leeresztő egység, légkondicionáló, fűtőegység, porfogó szőnyeg, vízmelegítő berendezés, padlólap erősítés, világítás
Katasztrófa, árvíz, vegyi, abv védelem, mentesítési, kitelepítési eszközök

Fel és leeresztő egység minden pneumatikus sátorhoz

A felfújó/leeresztő egység

fefújó és leeresztő egység pneumatikus sátorhozEgy 4 boltíves sátor felfújása cirka 30 percet vesz igénybe feltételezve, hogy két manuális pumpával rendelkeznek, melyeket két személy egyidejűleg kezel. Pl. egy afganisztáni környezetben javasoltak az ezeket kiegészítő elektromos kompresszoros megoldások. Ezért a gyártó cég minden esetben javasolja, hogy néhány tartalék kompresszort vigyenek magukkal.

Az új kompresszorral felszerelt termék két boltív szimultán felfújását teszi lehetővé, kevesebb mint 5 perc szükséges egy 4 boltíves sátor felfújásához (40 m2) Ld.: alábbi műszaki tájékoztatás az új kompresszorról.

Elektromos teljesítmény: 1.000 W
Tápfeszültség: 230V 50Hz
Biztonsági fokozat: IP54
Szigetelési kategória: kétszeres szigetelés
Légszállító kapacitás: 1.100 l/perc
Túlnyomás:0,3 bar
Max. méretek (HxSZxM): 260x260x310mm

Az elektromos felfújó/leeresztő kompresszor és műszaki jellemzői

Az elektromos kompresszorban beépített manométer tálalható. A boltívek egyidejű felfújását egy gyorscsatlakozóval ellátott csőrendszer biztosítja. Az alapkivitel opciójaként (ld. fentiek), ha igény van rá, egy nyomásellenőrző kapcsoló is beépíthető annak érdekében, hogy az állandó üzemi nyomás biztosítható legyen. Ilyen irányú igény esetén a nyomáskapcsoló már a rendeléskor felszerelhető a kompresszorra.

>>> Vissza: Kiegészítő eszközök

Felfújó és leeresztő egység pneumatikus sátrakhoz
honvédelem, ABV védelem, katasztrófa védelem, műhely és hangár sátor, COLPRO sátor