ABV Környezetbiztonság-technika Kft. isoaqap
ABV Környezetbiztonság-technika Kft.
Kiegészítő eszközök pneumatikus sátrakhoz: fel - és leeresztő egység, légkondicionáló, fűtőegység, porfogó szőnyeg, vízmelegítő berendezés, padlólap erősítés, világítás
Katasztrófa, árvíz, vegyi, abv védelem, mentesítési, kitelepítési eszközök

Elektromos rendszer műszaki leírása:

elektromos rendszer sátrakhozAz alapkivitelű elektromos rendszer (a továbbiakban "rendszer") úgy lett kialakítva, hogy a sátrak belsejében egyszerűen lehessen üzembe helyezni, és csatlakoztatható legyen külső, egyfázisú, 220 V-os váltakozó áramú áramforráshoz.

A rendszer igen jó minőségű fényt szolgáltat a sátorban plafonvilágító-testek formájában, minden szomszédos két boltív között (minden öbölben) elhelyezve, továbbá el van látva egy 2 dugaljjal rendelkező speciális panellel, amit a sátron belül vagy kívül is lehet használni.

A panel és a világítótestek közötti összekötésre hosszabbító szolgál. Az összes részegység az érvényes biztonsági előírásoknak megfelelően készült, szabványos alkatrészekből. Nem igényel különösebb karbantartást és egyszerűen üzembe helyezhető.

A rendszer felépítését és elemeit a következő ábra mutatja.
elektromos rendszer pneumatikus sátorhoz

A műanyag elosztó panel úgy van kialakítva, hogy rögzíthető legyen a távtartókon. A kapcsolók borítása ütésálló, vízálló és törhetetlen átlátszó polikarbonátból készült. A fedél rugóval ellátott, hogy könnyen zárva maradjon. A kapcsolók védenek a direkt vagy indirekt érintkezéstől, továbbá rövidzárlattól és túlterheléstől egyaránt. A kioldó relé "A" osztályú és egészségügyben használatos.

A plafonvilágítás illesztései vízállóak továbbá láng- és saválló gumibevonattal rendelkeznek. Minden egyes világítótesten külön csatlakozó és dugalj is van, lehetővé téve, hogy sorba lehessen őket kötni. A világítótesteket a gerinccsőhöz lehet rögzíteni az erre kialakított rögzítőfülek és pántok segítségével

A TPE 06/4 típusú négy boltíves sátor teljes elektromos rendszere a következőkből tevődik össze. Világítótestekből, dugaszolóaljzatokból és két darab, öt méter hosszú kábelcsatlakozóból A rendszer 230V/50Hz hálózatról és hasonló tápfeszültséget biztosító robbanómotoros aggregátorról egyaránt működtethető. A kezelőtáblán van elhelyezve az áramtalanításra szolgáló főkapcsoló, a rendszert működtető kapcsolók, és a dugaszoló aljzatok.

A hálózati csatlakozáshoz 2db 5m hosszú elektromos kábelt biztosítunk.

A sátor minden pontján 300 lux fényerővel van megvilágítva, . A lámpatestekből áramló hő nem károsítja a sátor szerkezetét.

Az elektromos rendszer elemei védettek a por ellen tejes mértében, és korlátozott időtartamú vízbemerülés ellen, IP 67 besorolással rendelkezik.

Az elektromos rendszer hordtáskában kerül csomagolásra, amely megvédi a károsodásoktól a szállítás és tárolás során.

>>> Vissza: Kiegészítő eszközök

Elektromos rendszer Pneumatikus sátorhoz
Honvédelem - katasztrófavédelem - árvízvédelem - vegyi abv védelem